Hvilket spisebord skal du vælge?

30 November 2021
Maria Laugesen

editorial

Et spisebord er ikke til at undvære, uanset om du bor alene eller med den helt store familie. Men hvordan finder du det helt rette bord til dit hjem, og hvad skal du have med i overvejelserne?

Vælg dit nye spisebord

Der er flere ting, du skal tænke over, når du vælger et spisebord. Til en start bør du fokusere på størrelsen, da den er afgørende på alle måder. Her bør du bl.a. overveje:

 – Hvor stort rummet er, så det ikke bliver for voldsomt og efterlader for lidt gulvplads

 – Hvor mange du vil have plads til omkring bordet

 – Hvor bredt bordet skal være, ift. hvor meget opdækning der er plads til

 – Hvilken form I foretrækker – rundt eller firkantet?

Når først du har besluttet dig for en omtrentlig størrelse, så bør du kigge nærmere på materialer og farver. Her er der meget at vælge mellem, og valget afhænger især af din personlige stil. Du bør dog tænke over, at nogle materialer er meget tunge, hvilket gør det besværligt fx at flytte bordet. Andre materialer (og farver) er meget sarte, hvilket kan være en udfordring, hvis du har børn ved bordet.

image

På den måde er der flere aspekter at overveje, når du skal vælge det helt rette spisebord til dit hjem.

Smukke plankeborde i naturlige materialer

Plankebord er et af de mest populære valg i de danske hjem, og det skyldes nok en kombination af det varme, naturlige udseende og den høje slidstyrke. De er nemlig både enormt smukke med de fine åretegninger og varme farvenuancer fra træet, og samtidig fungerer de rigtig godt i hverdagen – også selvom du har børn.

Du kan købe dit plankebord her i en høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris, og så har du endda mulighed for at få størrelsen fuldstændig skræddersyet efter dine behov og mål.

More articles