Hvilke ydelser tilbyder eBoligadvokat?

22 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hos en boligadvokat kan du få hjælp inden for en hel række områder, som relaterer sig til fast ejendom.

Først og fremmest er din boligadvokat din nærmeste allierede når du står for at skulle købe et hus eller en lejlighed. Uanset om du er i markedet efter en andelbolig eller om du foretrækker en ejerbolig kan en boligadvokat give en hånd med når det handler om at beslutte hvorvidt boligen er den rette ud fra et købermæssigt perspektiv.

I denne sammenhæng kan du nemlig ikke regne med at ejendomsmægleren fortæller dig alt hvad der er værd at vide om boligen. Ejendomsmægler er sælgers mand og vil have sit hovedfokus på at sælge boligen – ikke på at fortælle dig om det er et klogt køb.

Derfor er det vigtigt at du har en boligadvokat ved din side inden du underskriver købsaftalen. På den måde kan du sikre dig at du ikke køber katten i sækken – med store økonomiske konsekvenser til følge.

Få hjælp til skødet hos en boligadvokat

Når du får hjælp hos en boligadvokat i forbindelse med køb af bolig vil opdatering og tinglysning af skødet som regel være en del af den samlede pakke. Men der kan være andre tidspunkter hvor det kan være relevant at få hjælp til skødet.

Står du og din partner eksempelvis for at skulle skilles, og skal den ene part blive boende i jeres før fælles hjem, vil skødet skulle opdateres med de rette oplysninger således at det afspejler de korrekte ejer forhold, og så den fraflyttende part kan blive fri af gælden i boligen – også på papiret. Det er her din boligadvokat kommer ind i billedet.

Hvad er prisen på boligadvokat hjælp?

Hjælp til bolig køb eller skøde behøver ikke at koste en bondegård. Hos eBoligadvokat kan du få kvalificeret boligadvokat hjælp til lave priser – læs mere på https://eboligadvokat.dk/.

More articles