Hvad skal du kigge efter når du køber øreringe

20 May 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Øreringe er noget som mange mennesker går med. Både mænd og kvinder. Mænd går ofte kun med en enkel ørering men ikke altid. Uanset om man går med en eller flere øreringe eller er mand eller kvinde er der flere ting man bør være opmærksom på når man vælger en ørering. Først og fremmest skal man være opmærksom på om det er en ørering der indeholder nikkel. Nikkel kan give allergi så det anbefales ikke at købe og gå med smykker der indeholder nikkel. Noget andet man også bør være opmærksom på er hvor tunge øreringene er. Er de tunge kan de også give irritation eller også få øret til at hænge.

Smukke øreringe med stene

Nogle af de smukkeste ved øreringe er, at øreringen enten kan være i guld eller sølv med en eller flere ædelsten i. Det gode ved øreringe er at man kan have mange par. Med eller uden sten, store eller små og i både guld og sølv. Samtidig er det et smykke man kan have i til daglig men også til fest. Man kan endda ofte bruge de samme til begge anledninger.

Mange af de øreringe der sælges har enten som regel en diamant i. En ørering med diamanter er noget af det smukkeste, men også mest enkle man kan have i og de passer til enhver kvinde eller mand uanset alder. Hvem glemmer David Beckham, der dannede mode ved at have en stor diamant ørering i det ene øre.

Hvor stammer de mange forskellige stene fra

Mange af de stene der i dag sidder i de forskellige øreringe stammer i dag enten fra Sri Lanka eller Afrika. Diamanterne stammer fra Afrika som er storleverandør, mens Sri Lanka ikke er i besiddelse af diamanter, men til gengæld er de leveringsdygtige i stort set alle andre former for ædelstene. 

More articles