Hvad kan et flyttefirma, som du ikke kan?

07 June 2019
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

En hel del faktisk, for at det ikke skal være løgn!

Det er forunderligt at se, at hvis man skal have foretaget noget meget specifikt med, lad os her sige, et regnskab, så får man en revisor til at se på det, fordi de færreste selv kan klare den slags.

Lidt længere nede har vi eksempler med blikkenslagere og elektrikere, hvor mange af os selv vil klare den slags, selvom der nogle gange er lovkrav til, at visse installationer og samlinger skal laves af autoriserede instanser under disse erhvervsgrene.

Endnu længere nede på rangstigen har vi generelle håndværkere, der ordner mange forskellige håndværksopgaver, hvoraf nogle kan man lave selv, mens andre skal laves af en, der ved, hvad vedkommende foretager sig.

Og så finder vi noget nær helt nede folk fra et flyttefirma, fordi man tænker, at man da kan spare den slags væk ved at få venner, familie, kollegaer og videre til at klare den slags for en, mens man låner en trailer, der er lukket, og så betaler ens venner i dårlig mad, lunkne øl og sodavand som tak.

Man mener måske ligefrem, at man gør flyttefolkene en tjeneste ved ikke at belaste deres kroppe ved, at de skal arbejde for dig.

Rent faktisk er det dog dig, der belaster din krop ved at gøre det selv, for du ved næppe, hvordan man løfter alt dit inventar helt korrekt, så du ikke belaster kroppen – det ved flyttefolkene.

Desuden har de styr på, hvordan man helt præcist skal stable tingene i en flyttevogn, der også er indrettet til formålet, så intet går i stykker under transporten, for de har desuden udstyr til at pakke ens gods godt ind.

Hvem har ikke prøvet at flytte selv bare for at nå frem og opdage, at noget er gået i stykker?

Undgå alt dette ved at hyre et flyttefirma.

More articles