Hvad får jeg med professionel ejendomsservice?

10 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du vælger at lade et professionelt ejendomsservice firma varetage den daglige drift og servicering af ejendommen kan du altid være sikker på at der er styr på sagerne.

Et ejendomsservice firma forestår ikke alene rengøring af trapper og andre fælles arealer. De dygtige folk, som forestår ejendomsservice i bygningen, sørger også for at diverse småreparationer udføres løbende, lige som et ejendomsservice firma vil forestå vedligeholdelse af bygningen indvendig såvel som udvendig.

Med professionel ejendomsservice får du således tryghed for at der hele tiden er tjek på bygningens tilstand – og at de rette håndværkere tilkaldes omgående, hvis der er noget som skal fikses. Et ejendomsservice firma har som regel kontakt til relevante håndværkere og fagpersoner – for eksempel autoriserede el installatører eller elektrikere, autoriserede VVS installatører og ditto kloakmestre – som hurtigt kan træde til i forbindelse med opgaver som vedrører disse felter. Og så forestår dit ejendomsservice firma også gerne ad hoc opgaver så som snerydning om vinteren eller hjælp i forbindelse med oprydning i kælderen eller på loftet samt assistance ved cykel oprydning i gården.

Hvor får jeg hjælp til ejendomsservice i København?

Har din ejendom sin beliggenhed i København eller nærmeste omegn kan du med fordel kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS. Hos Dahlin Ejendomsservice ApS kan du få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice efter forudgående besøg fra en af de dygtige konsulenter i virksomheden.

Der vil blive udarbejdet en skræddersyet aftale tilpasset dine ønsker og din ejendoms behov, ud fra en professionel vurdering af bygningen og en samtale med dig. Dette betyder at du kan til eller fravælge services så som trappevask, vinduespolering, vedligeholdelse af grønne områder eller renholdelse af fortove helt som du ønsker. Du kan dog altid bede om at få dem tilføjet aftalen, skulle behovet opstå.

Kontakt Dahlin Ejendomsservice ApS via hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk

More articles