Hvad du skal overveje, inden du lægger en terrasse

03 November 2021
Steffen Petersen

editorial

Hvis du overvejer at få en flot terrasse til dit hjem, så vil der være nogle ting, du skal overveje inden arbejdet går i gang. En terrasse er nødvendig for dig at have, hvis du elsker at opholde dig ude i haven sammen med din familie. En terrasse pynter flot, og det vil kun blive bedre, hvis det bliver udført med et godt stykke arbejde. Læs med her, om hvad du skal være opmærksom på, før du griber hele opgaven an.

 

 

1. Kan du selv klare opgaven?

Det kan godt være en krævende opgave at skulle lægge en terrasse. Hvis du er lidt af en handyman – eller kvinde, så kan du selv prøve dig frem. Det kræver, du finder det korrekte træ at lægge din terrasse med. Herudover skal du også få målt godt op, før du begynder at lægge det tilfældigt. Du skal være sikker på, hvor meget plads du har af gøre med. 

 

2. Hvilke træsort skal det være?

Der findes mange forskellige slags træsorter. Det kommer an på hvilken stil, du gerne vil have omme i din baghave. Måske du skal finde et særligt slags træsort, der kan matche med farven på dit hus. Det kan også være, du gerne vil have en træterrasse, der er nem at holde. Så kan det være du skal bruge noget træ, der kan klare lidt af hvert. Det er bedst at gå på nettet og læse om de forskellige træsorter, der er tilgængelige. Du vil også se en masse billeder, som vil give dig ideer til, hvordan det kan se ud i din have.

Ellers kan vi anbefale, at du besøger denne hjemmeside: https://www.kun-terrasser.dk/priser 

 

3. Hvilken slags design af terrassen?

Der findes flere forskellige stilarter for terrasser. Hvordan vil du have, at din skal se ud? Vil du har du brug for et bestemt design, så det passer godt til dit hus? Du skal overveje, hvilken type terrasse du ønsker. Vil du have den traditionelle med lige kanter, eller noget, der er større og måske har nogle kurver? Så er der terrassen i sten. Denne vil være dyrere, men den giver et mere elegant udseende til din have.

More articles