Gulvservice kan også være at yde god service til sit gulv

25 June 2020
Anders Lundtang Hansen

Den gængse og sådan set også normale opfattelse af hvad gulvservice går ud på, er jo sådan noget med, at man bestiller sig et gulv, får det skåret til eller først skåret til, når det kommer ud til en; så er der måske nogle, der lægger det for en, hvis man ikke gør det selv.

Det sidste er at foretrække, så man ved, at man ender med et flot gulv at kigge på, og at det er skåret til korrekt, for hvis man ikke gør dette præcist, så ender man med en masse spildte planker med videre, specielt når det er et trægulv.

Men gulvservice kan jo sådan set også oversættes til, hvordan man selv sørger for at passe på ens gulv og således yder en god service til ens gulv.

Det er alt fra, at man husker at gøre det jævnligt rent og bruge de rengøringsremedier, som der er foreskrevne til at blive brugt på det.

Man skal også støvsuge det ofte, for sådan noget skidt og snavs kan let sætte sig fast, og det ønsker man ikke, for så skal der gøres endnu mere rent.

Ofte er det også en god idé lige at komme ned i gulvhøjde, for det er her, man kan se, om der er skader eller skidt på gulvet, som man ellers ikke ville opdage, hvis man stod oprejst og kiggede ned – især ikke med dårligt syn.

Tænk i den forbindelse på babyer med videre, der kravler rundt dernede, som oplever de ting, som høje mennesker ikke kan se.

Eller hvad med hvis din hund får splinter under poterne, fordi du ikke har inspiceret gulvet godt nok?

Derfor er der store former for servicer, du kan yde til dit gulv, som ikke kræver mange penge, tid eller energi, der vil gøre, at dit gulv kan holde længe.

More articles