Gulvafslibning på Frederiksberg – når trægulvet skal stå som nyt

13 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Et trægulv er et ubetinget aktiv for en bolig – især hvis der er tale om et originalt et af slagsen. Et originalt trægulv er et trægulv som er anlagt samtidig med at bygningen er opført.

Dette betyder for det første at trægulvet passer perfekt til boligen. Uanset om der er tale om et hus eller om en lejlighed, og uanset om der er tale om en smuk og elegant sildebens parket, et robust egeplanke gulv eller det klassiske københavner bræddegulv vil et originalt trægulv altid være tilpasset stuer og værelser på smukkeste vis.

For det andet holder originale trægulve som regel en meget høj kvalitet. Den gang man som standard anvendte træværk som gulv belægning ved opførelse af boliger brugte man generelt massivt træ som er lang tid om at slides op. Meningen var jo netop at gulvet skulle holde i mange år. Og da der den gang ikke eksisterede alternativer til træværk anvendtes kun det bedste træ.

Pas godt på dit originale trægulv

Er din bolig således belagt med et originalt trægulv er det således bare om at passe rigtig godt på det. Skal du ud og have et trægulv i tilvarende kvalitet vil du nemlig komme til at betale for det i dyre domme.

Samtidig er der ingen grund til at skrotte et originalt trægulv blot fordi dette er blevet lidt flosset i overfladen. Pletter, småskrammer og misfarvede plamager er blot naturlige tegn på slitage, og stikker sjældent dybt ned i gulvet. Dette betyder at du med stor sandsynlighed kan få gulvet rigtig flot igen med en gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling. Og en sådan behandling er langt billigere og mindre tidskrævende end en total udskiftning af gulvet.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafslibning på Frederiksberg?

Hos DBF Gulvservice kan du altid få et skarpt tilbud på en professionel gulvafslibning – læs mere på https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafslibning-frederiksberg/ 

More articles