Gulvafhøvling i Albertslund i udsatte områder

03 April 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Tit og ofte er en gulvafhøvling den løsningsmetode, der skal bruges, når gulvet har fået så meget slitage på sig, at en gulvafslibning ikke er nok.

Dette ser man ske i mange egne af landet, blandt andet også i Albertslund.

For eksempel opstår problemet med, at man bestemt har brug for en gulvafhøvling, når gulvet ikke bliver benyttet så meget, at det får lov til at henfalde og sygne hen.

Er man rigtig uheldig, så kan der gå insekter i det, gulvet kan rådne væk, eller der kommer fugtproblemer i gulvet, så det helt sikkert skal udskiftes – og det kan blive en dyr fornøjelse.

Bruger man sit trægulv jævnligt i Albertslund, vil gulvets tilstand ikke få lov til at forværre sig så længe, at det bliver så ubrugeligt, så man ikke kan nå at redde det. Her vil en gulvafslibning, måske endda af den lettere art, være rigeligt for at få et flot gulv frem igen.

Men hvis man nu har at gøre med et trægulv i Albertslund, som man ejer, men ikke bruger så tit, så kan det godt være, man i dagligdagen glemmer at holde øje med, hvordan det står til med gulvet.

Specielt hvis der er tale om et gulv, der bliver mere udsat for vind og vejr i blandt andet utætte lokaler eller ikke-isolerede rum.

Dette kan især ses ved loftkamre, skunkrum og lignende, som man mere bruger til opbevaring end beboelse, hvorfor man ikke isolerer særligt tæt, hvis man overhovedet gør det.

Men har man at gøre med et trægulv i sådan et rum, gør man sig selv en tjeneste at tjekke standen på det tit, så man eventuelt kan holde det ved lige med en gulvafslibning eller gulvafhøvling, så man ikke risikerer at skulle ud i at udskifte gulvet.

Alle trægulv i dit hjem fortjener at tage sig flotte ud.

More articles