Gør påskefrokosten nemmere med mad ud af huset

06 February 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil holde en påskefrokost for venner og familie, er der ingen, der siger, at du skal lave al maden selv. Det er et kæmpe arbejde, og du kan ende med at bruge en hel dag i køkkenet på den måde. Det vil ofte gøre dig træt og uoplagt, og det er derfor langt fra sikkert, at du kan tiltage lige så meget i festen, som hvis du ikke selv havde tilberedt maden. 

For at slippe for bøvlet med at lave maden selv kan du derfor bestille mad ud af huset. Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille alle de traditionelle retter til en påskefrokost, er hos cateringfirmaet Kokken og Jomfruen. De har serveret mad til de danske fester igennem rigtig mange år, og de har derfor helt styr på, hvordan maden skal skrues sammen. 

mad ud af huset

Vælg selv retterne til din påskefrokost

Måske har du ikke tidligere bestilt mad ud af huset til påskefrokosten, fordi der var nogle retter, som du gerne ville have. Hos Kokken og Jomfruen har de dog en buffet, hvor du selv har mulighed for at vælge retterne. Dermed kan du nemt finde frem til de helt rette til dit selskab. Der vil være et stort udvalg af alle de traditionelle retter, hvilket betyder, at du nemt og hurtigt kan få sammensat en menu, der passer til dig, og få den bestilt. 

Hvis du vil prøve noget anderledes, kan du selvfølgelig også prøve at bestille en tre rettersmenu til påske. I det tilfælde får I selvfølgelig slet ikke de traditionelle påskeretter, men hvis du gerne vil prøve noget nyt, kan det jo være, at det er lige sagen. 

Påskefrokosten handler jo selvfølgelig først og fremmest om, at I er sammen og hygger jer. Maden spiller selvfølgelig en rolle, men den spiller ikke hovedrollen. Det gør det gode samvær. 

More articles