Glem togskinner – få rettet tænder med Invisalign

30 April 2021
Astrid Pedersen

Havde du rigtig flotte tænder, da du var yngre, men har de vokset sig skæve med alderen? Så er de sikkert en kilde til daglig ærgrelse. Men dette er der til alt held råd for.

Kom det skæve smil til livs med en professionel tandregulering

Hvis du gerne vil have din ungdoms smukke og snorlige perlerad tilbage bør du overveje en tandretning. Måske tænker du at tandbøjler udelukkende er for børn og purunge mennesker i voksealderen.

Men her tager du fejl. Rigtig mange voksne og modne mennesker får hvert år rettet tænder, for eksempel på grund af skæve tænder eller et dårligt bid. En tandretning kan korrigere såvel kosmetiske som funktionelle gener. Og man behøver ikke at være barn eller teenager for at kunne få glæde af en effektiv tandregulering.

Få rettet tænder med Invisalign

Det kan også være at du frygter de fastsiddende tandbøjler som du måske kan huske fra din barndom.

Før i tiden foregik tandregulering udelukkende ved hjælp af de grimme og klodsede fast monterede bøjler, også kaldet togskinner. Disse var særdeles ubehagelige at være iført, og havde samtidig en uhumsk tendens til at samle madrester, hvilket gav dårlig ånde og øgede risikoen for tandkødsbetændelse og huller i tænderne.

Du kan dog roligt ånde lettet op og kontakte din tandlæge med henblik på en tandregulering. En sådan foretages nemlig nu om stunder med lette tandskinner som praktisk taget er usynlige, og som kan tages ud af munden i forbindelse med tandbørstning eller spisning. De kaldes for Invisalign, og kan give dig et flot smil igen i løbet af cirka et halvt til halvandet år. Og dette helt uden at andre kan se at du har bøjle på.

Hos den københavnsk baserede tandlægeklinik You Smile I Smile kan du altid få en gratis indledende konsultation – læs mere på yousmileismile.dk.

More articles