Forglem ej en forsikring til din Suzuki Across

07 December 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du vælger at købe en ny Suzuki Across hos AT Biler, så vil du nok føle, at du har brugt en god sjat penge for at få en god, ny bil, og det har ikke noget at gøre med, at prisen er dyr hos forhandleren, men sådan er det bare med afgifterne her i landet.

Så synes man nok næppe, at der er penge til så meget andet, selvom man måske overvejer ekstraudstyr, en anden farve og andet, hvoraf noget af det måske kan komme til at koste lidt mere.

Men du har presset økonomien for lige at få råd til denne bil, og du regner da også med, at den har alle de ting, du skal bruge, for køreglæden, som du har oplevet med prøveture, var slet ikke dårlige.

Men sådan noget som forsikring bør du nok overveje, specielt med de nye regler, der her kommet her i Danmark.

image

Anskaf dig nu den forsikring til din Suzuki Across!

Du kan faktisk få en bøde for hver dag, som du ikke har en ansvarsforsikring på din bil, og det kan være, du synes, det lyder dyrt, men det alternative kan komme til at koste dig endnu mere, hvis du er involveret i en ulykke, og du ikke er forsikret, og du så skal hen at betale helt af egen lomme for skaderne – og vi har jo lige snakket om, hvor dyr en bil kan være.

Men derudover kan man også overveje en kaskoforsikring, og måske er der andre forslag til, hvordan mn bør forsikre den her bil.

Nu har du lige brugt en masse penge på at købe den, så du vil jo gerne være sikker på, at du er godt nok beskyttet, hvis uheldet skulle være ude.

Det er dumme penge at spare væk, hvis det skulle gå galt.

More articles