Find nyere brugte biler online

17 September 2019
Astrid Pedersen
image

Det er altid sjovt og spændende at skulle købe ny bil. Uanset om du er på jagt efter din allerførste bil, eller om du skal skifte din nuværende bil ud – eller måske supplere vognparken med endnu et medlem – er det morsomt at drømme og fantasere om den nye bil. Man bladrer gennem hundredevis af glittede magasiner fra forhandleren, og de mange bil reklamer i tv begynder pludselig at blive interessante.

Man sammenligner modeller og mærker, typer og størrelser, og får hurtigt en fornemmelse af egne præferencer, både når det kommer til komfort og køre egenskaber som når det handler om ekstra udstyr og smarte, teknologiske features. Men hvad mange desværre må sande i deres jagt på drømmebilen er, at nye biler i Danmark er helt utroligt dyre i anskaffelse. Det er de færreste almindelige lønmodtagere, som kan gå ud og købe en ny bil kontant. Og spørgsmålet er, om man har lyst til at sætte sig i gæld for et transportmiddel, som taber det meste af sin nyværdi inden for de første tre år?

Køb din nye bil brugt, og få mere bil for pengene

Derfor vælger mange at søge deres nye bil på brugtmarkedet. Dette er der en vis mængde fornuft i. Brugte biler anno 2019 er nemlig gennemgående sunde og raske, og kan generelt holde en del længere end en brug bil kunne for blot tyve år siden. Dette skyldes, at de nye biler på markedet både er mere solide og en del mere energi effektive end deres forgængere. Og når de nye biler er gode, vil de brugte naturligvis også være det. Den brugte bil, du kigger på i annoncen er måske ikke mere end fem år gammel, hvilket betyder, at den var ny for fem år siden – og at du nu kan få den til en brøkdel af dens nypris.

Find den på biltorvet.dk

More articles