Find ly og læ på en overdækket træterrasse

10 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal den kommende sommer nydes fra en lækker, solbeskinnet træterrasse – måske endda en helt eller delvist overdækket én af slagsen? Så er det nu, du skal i gang med at planlægge såvel design som opførelse af denne.

Kan jeg selv bygge en overdækket terrasse?

Det at bygge en overdækket terrasse kræver en del faglig kunnen og et vist professionelt håndelag. Derfor er det bedst at du ikke påtager dig opgaven men overlader denne til en faglært håndværker. Og er du bosiddende i den nordlige del af Sjælland kan du med fordel vælge Kun Terrasser ApS til dette formål.

Hvorfor skal jeg vælge Kun Terrasser ApS, når jeg skal have opført en overdækket terrasse?

Når du ønsker dig en smuk og funktionel overdækket terrasse, som kan holde i mange år, bør du kontakte et tømrer firma med speciale inden for design og konstruktion af træterrasser. Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS har igennem de seneste godt ti år udelukkende beskæftiget sig med træterrasse – fra de indledende design og idé faser til konstruktion og opførelse af unikke og skræddersyede terrasse løsninger.

Du kan med Andreas la Cour som din entreprenør være helt sikker på at komme stærkt i mål med dit terrasse projekt – og dermed få en træterrasse i høj kvalitet, som med garanti vil føje ekstra værdi til din ejendom. Og med en overdækket terrasse fra Kun Terrasser ApS får du og familien en terrasse som I kan have glæde af i mange år.

Find inspiration til overdækket terrasse hos Kun Terrasser ApS

Hvis du ikke er sikker på hvorledes din nye overdækkede træterrasse skal udformes kan du på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside se flere eksempler på udført arbejde i form af smukke, skræddersyede træterrasser. Læs meget mere, og se de mange flotte terrasser, på kun-terrasser.dk

More articles