Find lækre biler til salg hos forhandler online

11 June 2019
Astrid Pedersen

editorial

Skal din nye bil være en brugt én af slagsen? I så tilfælde bør du gå efter en brugt bil fra en autoriseret forhandler, og ikke overlade bilkøbet til tilfældighederne.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil hos en brugtvogns forhandler?

For det første er der rigtig mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en spritny. En ny bil taber utroligt meget af sin værdi inden for det første år. Og med de priser, nye biler holder sig her i Danmark (hvoraf størstedelen af prisen består af afgifter) er det de færreste beskåret at kunne betale en ny bil kontant. Dette betyder, at du taber penge, fra det øjeblik du triller ud gennem forhandlerens port med din flotte nye bil. Og alle de lækre og luksus agtige fordele ved at køre i en ny bil fordamper hurtigt.

Når du i stedet vælger en brugt bil som dit næste køb, kan du slippe med helt ned til en tredjedel af nyprisen for en bil, som oven i købet er i fin stand, og som samtidig ikke vil tabe yderligere i værdi. Du får meget mere bil for pengene, når du køber bilen brugt – især fordi eventuelt ekstra udstyr, som du skulle have betalt kassen for, havde du købt bilen fra ny, som oftest følger med en brugt bil kvit og frit.

Du bør vælge at købe din nye, brugte bil hos en forhandler af den simple grund, at du med en autoriseret brugtvogns forhandler er sikker på, at der er balance mellem kvaliteten og prisen på bilen. En dygtig brugtvogns forhandler kan med sikkerhed vurdere, hvor meget en bil er værd. Og hvis han ønsker at blive i branchen, vil han ikke forsøge at snyde dig, men tvært imod skaffe dig så fornuftig en handel som muligt.

Find alle annoncer for billige brugte biler til salg hos forhandlere i Danmark på biltorvet.dk

More articles