Find et privat lån på internettet

17 October 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Med internettet er det blevet markant nemmere at finde et privatlån. Mange banker er begyndt at tilbyde lån via internettet og de er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt at ansøge og banken som udgangspunkt ikke stiller krav om sikkerhed. Hvis det er et større beløb man har planer om at låne, kan der være et krav om at vise at man har en indtægt. Det kan man blandt andet gøre ved at vise en lønseddel.

Du kan nemt få hjælp til at finde det rigtige lån på en af de mange sammenligningssider der i dag findes på internettet. Sammenligningsiderne har undersøgt de forskellige lån og hvis du indtaster få oplysninger omkring dig selv og det lån du har tænkt dig, vil siden komme med mindst tre forskellige lån du kan ansøge og efterfølgende sammenligne.

Sammenlign de forskellige lånetilbud

Da det kun tager få minutter at sende en ansøgning af sted, er det tid der er givet godt ud. For der er jo ingen grund til at betale mere i renter og gebyr for et lån end højst nødvendigt. Når du har fået mindst tre tilbud skal du sammenligne dem. Det du skal være opmærksom på er ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne. Hvis du ikke kan betale dit lån tilbage før tid eller hvis du skal betale et højt strafgebyr, skal du som udgangspunkt sige nej tak til lånet.

Du skal også være opmærksom på om der er et månedligt gebyr. Det kan være at det er et billigt lån, rentemæssigt, men hvis du hver måned skal betale et gebyr oveni det månedlige afdrag, kan det ende med at blive et dyrt lån.

Inden du låner, er det en god ide at starte med at lægge et budget og få et overblik over ens økonomi, så man er sikker på at man har penge til at betale lånet af.

 

More articles