Find en større og bedre bolig i provinsen

04 June 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du er på udkig efter en ny bolig kan du med fordel løfte blikket lidt og ikke udelukkende som så mange andre, kun lede efter en i storbyerne. Ikke alene kan det være svært at finde en, men du får ofte meget lidt for pengene. Det får du til gengæld hvis du er villig til at flytte lidt ud af storbyen og ud i provinsen.

Her vil du spare penge på huslejen og du vil også få langt mere for dine penge. Du har endda mulighed for at gå ned i tid eller bruge pengene på noget mere spændende end husleje. Du kan se flere muligheder her https://www.nrsb-boligselskab.dk/

De andre fordele ved en flytning

Udover at det er langt nemmere at finde en ny bolig og du kan spare penge på din husleje, er der mange andre fordele ved at flytte til provinsen. Ofte er der en bjergtagende natur lige rundt om hjørnet og der er ofte et stort udvalg af aktiviteter i området. Både for børn og voksne.

Det samme gælder andre områder i kommunen. Kommunen ved at de skal yde noget ekstra for at tiltrække nye borgere. Derfor er der typisk en langt bedre normering i byens vugge og børnehaver og skolerne vil ikke være gamle og slidte og f.eks. stadig have ældgamle atlas fra før 2 verdenskrig hængende.

Der arbejds også intens på at sikre byernes lokale handelsliv. Der er ikke noget mere trist end at køre igennem en spøgelsesby, hvor der ikke er en eneste butik. Det skulle da lige være de kæmpestore anonyme indkøbscentre, der ofte er placeret i store industriområder.

Arbejdsmæssigt er der ofte lavet aftaler med virksomhederne i område så det er nemmere for tilflyttere at finde et nyt arbejde. Især hvis de kommer langvejsfra. Mange tøver med at flytte, da de ikke har lyst til at pendle.

More articles