Find den bedste VVS’er i Roskilde

31 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

Bor du i eget hus? Så har du selv ansvaret for at tilkalde relevante fagfolk når der opstår problemer med de faste installationer.

Dette gælder både for elektriske installationer som for de VVS relaterede af slagsen. Du kan ikke bare ringe til ejendommens vicevært og få hjælp. Der skal tilkaldes en VVS installatør hvis et vandrør springer læk, eller hvis de eksisterende installationer skal moderniseres.

Hvornår har jeg brug for hjælp fra en VVS mand?

Når der skal udføres arbejde på de faste VVS installationer i din bolig skal der en autoriseret VVS installatør på banen. Det er meget vigtigt at du får fat i en VVS’er med autorisation til udførelse af VVS arbejde i private boliger. På den måde kan du være sikker på at dit VVS arbejde bliver udført på sikker og forsvarlig vis – og at dine VVS installationer bliver sikre og tidssvarende.

Hvis du selv forsøger dig med VVS arbejde løber du en reel risiko for at kommer rigtig galt af sted. Du kan for eksempel risikere at blande drikkevand og spildevand hvilket kan have fatale konsekvenser for alle de beboere i bygningen som benytter vandhaner.

vvs

Hvis du får samlet eller sløjfet en gas ledning forkert kan det føre til udslip af gas hvilket igen kan medføre dødelig kulilte forgiftning eller farlige eksplosioner. Og forsikringen vil med sikkerhed ikke dække omkostningerne forbundet med udbedring af skader som er forårsaget af dit gør det selv arbejde.

Hvor kan jeg finde en dygtig VVS mand i Roskilde?

Er du bosat i Roskilde, og leder du efter en dygtig autoriseret VVS installatør? Så kan du finde hvad du søger hos Erik Petersen’s Eftf. Her kan du få hjælp til alt hvad der vedrører arbejde på de faste VVS installationer i din bolig. Klik ind og læs mere på https://www.johnvvs.dk/.

More articles