Få smukke vægge i din bolig med hjælp fra en dygtig maler

13 July 2019
Astrid Pedersen

editorial

Skulle dine vægge og lofter med tiden være blevet grimme og snuskede at se på – eller er du netop flyttet ind i et hus eller i en lejlighed, som ikke er blevet sat i stand længe? Så kan et stykke professionelt malerarbejde, udført af en kompetent og erfaren maler, gøre underværker.

Kan jeg ikke bare selv stå for malerarbejdet?

I princippet kan du selvfølgelig selv male vægge, lofter og træværk i dit hus eller i din lejlighed. Det er der mange, som vælger at gøre. Du skal blot være forberedt på, at malerarbejdet kan vise sig at være temmelig omfattender, både hvad angår tid, indsats og økonomi. Og der kan hurtigt opstå en situation, hvor dine egne evner som gør det selv maler ikke helt slår til.

Et eksempel på en sådan situation er, at du efter at have hevet gammelt væv eller tapet ned finder ud af, at pudset inden under er i dårlig stand. Måske er det svært beskadiget som følge af fugt skader, og måske er det bare så gammelt, at det er begyndt at smuldre. I så tilfælde kan det ikke nytte noget at begynde at male oven på pudset. Resultatet vil ikke blive kønt, og i hvert fald sjældent holde særligt længe.

For at opnå den eftertragtede ensartede overflade kan det være nødvendigt at pudse hele væggen op på ny – eller eventuelt fuldspartle væggen med indfarvet spartelmasse i stedet for at male den. Til denne opgave kræves et sikkert og rutineret håndelag, hvis slutresultatet skal være perfekt. Og et sådant finder du kun hos en faglært maler med flere års erfaring fra fuldtidsarbejde med maling af private hjem.

Få et godt tilbud på maling af vægge fra dit lokale malerfirma

Klik ind på Malerkanonen.dk og få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig.

More articles