Få professionel hjælp til indvendigt malerarbejde hos dit lokale malerfirma

20 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er det ved at være på tide med en grundig indvendig maling af dit hus eller af din lejlighed? Så bør du tage kontakte til dit lokale malerfirma med henblik på at indhente et tilbud på maling af lofter, vægge og træværk.

Kan jeg ikke selv male mine vægge?

Du kan naturligvis altid selv vælge at trække i arbejdstøjet og påtage dig malerarbejdet på egen hånd. Du skal blot være forberedt på at malerarbejde hurtigt kan gå hen og blive en temmelig omfattende affære. Og så er der langt fra tale om nogen gratis omgang.

Du skal for eksempel selv sørge for at indkøbe alle nødvendige materialer og det påkrævede udstyr. Er du slet ikke i besiddelse af nogen former for malergrej skal du som minimum regne med at investere i pensler, ruller, bakker, spande og spartler samt et forlængerskaft og en trappestige.

Der ud over skal der indkøbes maling hvilket inkluderer primer, grunder, lofthvidt og træmaling samt maling i den farve du ønsker som slut resultat. Og så er der alt det løse sås som malertape, sandpapir, pap og plast til afdækning af møbler og gulve samt spartelmasse.

Du vil hurtigt finde ud af at udgifterne til maling af boligen render voldsomt i vejret. Samtidig skal du påregne at sætte mindst en uges fuldtids arbejde af til projektet som, foruden det egentlige malerarbejde, også involverer afdækning af stuer og værelser samt klargøring af vægge og træværk. Og så vil det stå klart at det langt bedre kan betale sig at hyre en dygtig maler som desuden har langt bedre forudsætninger for at skabe smukke og holdbare resultater.

Find din maler hos dit lokale malerfirma

Du kan altid kontakte din lokale afdeling af Malerkanonen for et tilbud på professionelt malerarbejde udført af en faglært maler – læs mere på Malerkanonen.dk

More articles