Få malerfirmas bedste tips til at male derhjemme

20 October 2020
Camilla Skøtt

editorial

At kende de små tips kan gøre hele forskellen på dit malerprojekt. Ja, det kan faktisk være lige præcis det, der tipper resultatet fra okay til genneført godt. Skal du male derhjemme, så læs med, og få tips direkte fra maleren selv.

Vi har talt med et malerfirma (https://malerkanonen.dk/malerfirma/) for at få et par gode råd til at male væggen i boligen på professionel vis – altså så resultatet bliver rigtig godt.

Og der er flere ting, du med fordel kan være opmærksom på, inden du kaster dig over projektet. Læs med, så giver vi dig tre gode råd; hvis du efterfølgende tænker, at det er for omfattende at male på egen hånd, så overvej at få professionelle fagfolk på sagen. Pengene er godt givet ud!

3 tips til malerarbejdet

1) Gå ikke ned på udstyr. Det lyder enkelt, men det er det ikke; faktisk har de fleste mennesker en tendens til at være lidt nærige, når det kommer til malerudstyr, men det er helt essentielt, at du har alt, hvad du skal bruge – og ikke mindst at det er en god kvalitet.

2) Vask træværket, inden du går i gang. I virkeligheden bør du altid vaske, inden du går i gang med at male, men særligt med træværk som karme og lister er det en godt idé. Der sidder en del fedt, støv og skidt, som gør det svært for malingen at hæfte ordentligt.

3) Køb den rigtige maling. Og med den rigtige maling mener vi, at det både skal være den type af maling, der passer til det specifikke rum, at glansen skal være den rette og sidst men ikke mindst, at du vælger en god kvalitet – du kommer nemlig længere med kvalitetsmaling, ligesom den dækker bedre og smitte mindre af. Så det er ikke her, du skal vælge at spare penge på projektet.

More articles