Få lavet overdækket din terrasse

07 May 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Uanset om du allerede har en terrasse eller overvejer at få en, bør du overveje om den skal være overdækket. En overdækket terrasse har langt flere anvendelses muligheder.

Den kan bruges når det blæser eller regner. Det er muligt at sidde ude selvom vejret ikke er perfekt. Rent pratisk er det også muligt at at have vasketøj stående og der kan være gang i grillen, selvom man sidder og spiser indendørs.

Og med de få solskinsdage vi har i Danmark giver det god mening. Det er jo også muligt at have en del af terrassen overdækket, så resten stadig er åben, så det er muligt at få det bedste uanset hvordan vejret er. Du kan få inspiration her https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.

Få den rigtige tømrer til at lave din overdækket terrasse

Det er muligt at bygge overdækket selv, men hvis du ikke har lyst eller tid og foretrækker at få en tømrer til dig, er det en god ide at bruge den tid det tager at finde den rigtige.

Ikke alene kan han råde og vejlede dig, så du får den rigtige løsning. Det kan jo være alt fra en markise, et sejl, et plastik tag eller noget helt fjerde. En uddannet tømrer har den nødvendige erfaring til at kunne komme med forslag, så du får det helt rigtige.

Derudover er der også penge at spare, ved at kontakte flere tømrer og få dem til at give et tilbud. Du sikre at du får den rigtige pris. Det er også en god ide at undersøge hvad tidligere kunder har haft af erfaringer. Har de været glade og tilfredse eller har det været en skuffende oplevelse. Det kan du blandt andet undersøge på Trustpilot.

Din tømrer kan også give dig gode råd til, hvordan du bedst vedligeholder din terrasse og alt afhængig af, hvor god du er til at vedligeholde den, hvilken træsort du bør vælge.

More articles