Få lavet en ny ekstra terrasse i haven

07 May 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Er du glad for at sidde på din terrasse om sommeren og nyde den danske sommer og den alt for sjældne sol, kan du overveje om du har plads til en ekstra terrasse. Den behøver ikke være stor eller ligge oppe ved huset.

Den kan f.eks. være i din ynglingskrog i haven. Der hvor du har din ynglingsblomst eller hvor solen står på et andet tidspunkt i løbet af dagen. Hvis du har brug for inspiration og mere viden om hvad en ny terrasse koster, kan du med fordel se mere her https://www.kun-terrasser.dk/priser.

Husk at medregne vedligeholdelse i prisen

Når du skal finde ud af hvad din nye ekstra terrasse koster, er det en god ide at medregne vedligeholdelse i prisen. Alt afhængig af hvilken slags træ du vælger at bygge din træterrasse i er der mere eller mindre mere vedligeholdelse.

Hvis du vælger en billig træsort, skal du være klar til at bruge mere tid på vedligeholdelse end hvis du vælger en trætype, som f.eks. sibirisk lærk. Det er jo ikke alene hvad vedligeholdelsesprodukter koster, men også den weekend du skal bruge på at udskifte planker, rengøre terrassen og give den ny olie eller sæbe.

Få råd og vejledning

Inden du får bygget eller lagt din nye terrasse, er det en god ide at få råd og vejledning af den fagmand du har valgt til at bygge eller lægge den. Du kan få en tømrer til at bygge en ny træterrasse eller en brolægger til at lægge en fliseterrasse.

Om du vælger det ene eller det andet, er et temperament spørgsmål. Det vigtige er at du får en terrasse, der passer til huset og haven. Det kan også være, at du med fordel kan få en overdækket terrasse, så du kan bruge den når vejret ikke er helt perfekt.

More articles