Få hjælp til bolighandel og skøde hos eBoligadvokat

28 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal du købe bolig inden for nærmeste fremtid? Så bør du allerede nu se dig om efter en dygtig boligadvokat. Med en boligadvokat ved hånden kan du nemlig styre uden om de værste faldgruber med hvilke den danske boligjungle er oversået.

Det er meget nemt at komme til at købe katten i sækken når man er på bolig jagt, og måske er desperat efter flere måneder uden fast tag over hovedet. Her kan det være meget fristende at lade sig forføre af ejendomsmæglerens lovprisninger. Men du må endelig ikke tage fejl.

Ejendomsmægler er primært sælgers mand, og tjener først og fremmest sine penge på at sælge boliger – så mange af slagsen på kortest mulig tid, og helst til den højeste mulige pris. Derfor skal du ikke regne med at ejendomsmægleren fortæller dig alt hvad der er værd at vide omkring din nye bolig – kun det som han eller hun er forpligtet til ifølge gældende dansk lov. Og det er her din boligadvokat kommer ind i billedet.

Lad din boligadvokat hjælpe dig sikkert igennem boligkøbet

Din boligadvokat kan nemlig hjælpe dig med at undvige risikoen for fremtidige problemer i forbindelse med boligen. En dygtig boligadvokat ved nemlig lige præcis hvad han eller hun ska, kigge efter i forbindelse med gennemlæsning af den dokumentation som hidrører fra boligen.

Referater af generalforsamlinger og bestyrelsesmøder kan afsløre en mangelfuld drift og administration af foreningen. Budgetter og regnskaber kan afdække en sløj økonomi. Og i lokalplaner samt servitutter kan boligadvokaten måske finde forhold som kan påvirke din beslutning om køb af hus.

Hvor kan jeg finde en god boligadvokat?

Søger du således en kompetent og erfaren boligadvokat som kan hjælpe dig med såvel gennemlæsning af dokumenter som opdatering og tinglysning af skøde i forbindelse med køb kan du med fordel kontakte eBoligadvokat via hjemmesiden https://eboligadvokat.dk/tinglysning-af-skoede/.

More articles