Få fjernet uvelkomne parkerende med parkeringskontrol

27 February 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Det er ingen hemmelighed, at det i storbyer ofte kan være svært at finde en parkeringsplads, og det kræver stor tålmodighed som bilist at finde en. Samme tålmodighed skal man også udvise, hvis man er ejer af en parkeringsplads, og bilister parkerer der uden tilladelse.

Heldigvis er det sidste nemt at løse med en samarbejdsaftale med et parkeringsselskab, hvor de kommer forbi og udføre jævnlig parkeringskontrol og udsteder bøder til de bilister, der ikke har gyldig grund til at parkere på området.

Det kan f.eks. være, at du har et firma i Aalborg med parkeringspladser til medarbejdere, gæster og kunder og ikke ønsker at andre parkerer på området, da det gør det svært at få en plads. Du kan læse mere om parkeringskontrol i Aalborg her.

Rent praktisk får medarbejdere deres bil registeret, og kunder og gæster bliver udstyret med en gæsteparkering, der viser, at det er ok, at de parkerer på området.

Få råd og vejledning

Inden og efter du har lavet en aftale med et parkeringsselskab om, at de vil varetage parkeringskontrollen på dit parkeringsområde, vil du blive rådet og vejledt til, hvilken løsning der passer dig og dit firma bedst muligt.

Det vil derudover være en aftale, der er så fleksibel, at den nemt kan ændres, hvis dine behov ændrer sig. Du vil få en fast kontaktperson tilknyttet. Det betyder, at han kender dig og dine behov, hvilket gør, at ændringer nemt kan indføres uden de store problemer for dig eller dine medarbejdere.

At have en parkeringsvagt betyder også, at der er opsyn med dit parkeringsområde. Det har den ekstra fordel, at det bliver svært for tyve enten at stjæle en bil eller begå indbrud, da de ikke ved, hvem der er på området og hvornår.

Sidst men ikke mindst betyder det også, at du selv slipper for besværet med at udstede bøder.

More articles