Få dine smukke tænder tilbage med en invisalign bøjle

30 April 2021
Silje Hansen

editorial

Der er desværre mange, der går og gemmer på sit smukke smil, fordi de går rundt er utilfredse med, at deres tænder er blevet skæve, eller at der er mellemrum mellem tænderne. Her har man naturligvis hørt om tandregulering på den traditionelle måde, hvor man enten får en bøjle på eller togskinner, som det bliver kaldt. Som ung eller voksen kan det være til stor gene, fordi det er noget som er meget synligt, og noget som begrænser en for, hvad man må spise og drikke.

Der er heldigvis kommet en nyere og smartere version af bøjlen, som bliver kaldt invisalign bøjle. Det er en gennemsigtig tandbøjle som har samme sikkerhed og effekt, hvis dine tænder er skæve, der er mellemrum mellem tænderne, eller hvis du har overbid. Da den er gennemsigtig er den naturligvis langt mere diskret for omgivelser, hvorfor man sjældent vil opdage, at du har bøjle på. 

Derfor skal du vælge invisalign bøjlen

Der er som udgangspunkt flere fordele i at vælge invisalign bøjlen end den traditionelle bøjle. Udover at den er gennemsigtig og diskret, så er det en bøjle, som du let kan tage af og på, som du har lyst. Det betyder i praksis, at du kan og må spise og drikke alt det du har lyst til. Her er det dog vigtigt, at du tager bøjlen af imens du spiser og drikker, så det ikke sætter sig på bøjlen.

Med det for øje, er det samtidig vigtigt, at du er opmærksom på, at du minimum skal have bøjlen på i 22 timer om dagen før du får det bedste resultat. 

Hvem kan designe en invisalign bøjle til dine tænder?

Hvis du ønsker at få designet og tilpasset en invisalign bøjle, som passer til dine tænder, kan du med fordel få hjælp ved at tage kontakt til https://yousmileismile.dk/.

More articles