Få det maksimale ud af din have med en overdækket terrasse

10 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal dit hus beriges med en lækker træterrasse, som du kan nyde den kommende sommer? Så bør du overveje om ikke hele – eller dele af – terrassen skal være forsynet med overdækning.

Hvad er den største fordel ved at vælge en overdækket terrasse?

Den ubetinget største fordel ved at vælge en overdækket terrasse frem for en træterrasse uden overdækning er at du får mulighed for at anvende din terrasse til langt flere formål – hele året rundt.

Selv om du måske synes det er synd at overdække hele – eller dele af terrassen, fordi du ønsker at bruge den til solbadning, skal du huske at det ikke er altid den danske sommer er lige rig på lyse timer. Du kan sagtens komme ud for stort set ikke at kunne få glæde af din træterrasse fordi solen aldrig rigtig titter frem, og det regner det meste af sommeren.

Med en overdækket terrasse vil du stadig kunne nyde udelivet – i ly for regnen og i læ for blæsten. Og med en terrasse varmer vil du kunne holde varmen på din overdækkede træterrasse langt ind i sensommeren og efteråret.

Du kan trygt stille barnevognen ud på terrassen selv om det ser ud til regn. Og så vil du kunne bruge din terrasse som vinterhi for dine sarte planter, som kan være beskyttet mod vind og vejr af terrassens overdækning.

Hvor kan jeg få hjælp til design og opførelse af en overdækket terrasse?

Det at bygge en overdækket terrasse er ikke for amatører – og derfor bør du bede en professionel håndværker om hjælp. En dygtig faglært tømrer er den rette person når du skal bruge assistance i forbindelse med konstruktion af en solid, sikker og smuk overdækket terrasse.

Du kan altid kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS for et tilbud på overdækket terrasse – læs mere på kun-terrasser.dk.

More articles