Få det bedste ud af din plæneklipper med korrekt installation af Gardena robotplæneklipper

23 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal du helt slippe for at slå græs i år? Så har du sikkert investeret i en smart robotplæneklipper, som kan klare arbejdet. Og er denne af mærket Gardena, kan du med fordel læse med her.

Installation af Gardena robotplæneklipper

Har du anskaffet en af de smarte og moderne Gardena robotplæneklippere kan det godt betale sig at få kyndig hjælp til at installere denne. Du skal blandt andet have nedgravet den til din robotplæneklipper hørende kanttråd.

Korrrekt nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper er vigtigt fra begyndelsen idet kanttråden er dit eneste værn imod bortløbne robotplæneklippere eller ødelagte bede. Når først kanttråd til robotplæneklipper er nedgravet i jorden på korrekt sæt og vis vil du kunne have glæde af denne i mange år – også selv om du køber en ny plæneklipper.

Det er vigtigt at kanttråd til robotplæneklipper ligger i den rette dybde og med en passende afstand til plænens kant. Kun på den måde er du garanteret knivskarpe kanter på din plæne samt en kanttråd som bliver hvor den skal. Ligger kanttråden for dybt vil robotplæneklipperens sensorer ikke kunne opfange den. Og ligger den for tæt på jordens overflade vil du risikere at kablet blottes i forbindelse med et stærkt regnskyl.

Få den bedste hjælp til installation af Gardena robotplæneklipper hos Kabelnedlægning.dk

Kabelnedlægning.dk tilbyder hjælp til installation af Gardena robotplæneklipper inklusive nedlægning af kanttråd samt opsætning af den medfølgende app. Ved hjælp af denne app kan du nemt sætte din robotplæneklipper i arbejde også selv om du ikke er hjemme. På den måde kan du komme hjem fra kontoret til synet af en smuk og veltrimmet plæne – og til den grønne duft af nyslået græs.

Med hjælp fra Kabelnedlægning.dk kan du få det optimale ud af såvel din Gardena robotplæneklipper som af den tilhørende app. Du kan læse mere om installation af Gardena robotplæneklipper på https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-gardena-robotplaeneklipper/ 

More articles