Få den bedste assistance til din renovering hos dit lokale malerfirma

25 November 2020
Astrid Pedersen
image

editorial

Skal boligen sættes flot i stand – og skal renoveringen afsluttes med et stykke smukt og holdbart malerarbejde? Så skal du have fat på en faglært maler, eller flere af slagsen.

Selv om du måske anser dig selv som en habil handy man, og mener dig fint i stand til selv at varetage opgaven med indvendig maling af dit hus eller din lejlighed, vil en dygtig og erfaren maler have de stærkeste forudsætninger for at skabe flotte resultater.

En maler med mange år på bagen – og en solid uddannelse – inden for sit fag vil alt andet lige have et mere professionelt og rutineret håndelag. Samtidig vil han eller hun have den nødvendige ekspertise til at kunne vurdere hvilken behandling som dine vægge er bedst tjent med. Du vil således få det optimale resultat af din renovering hvis du lader en professionel maler sætte kronen på værket. Og så slipper du selv for det hårde og tidskrævende arbejde.

Er det ikke dyrt med en professionel maler?

Måske ønsker du selv at forestå malerarbejdet, af økonomiske hensyn. Men her skal du tænke på at det ikke er nogen gratis omgang selv at male vægge og lofter – så langt fra endda. Du skal ud og have fat på en masse maler grej og materialer som du kan få lov at betale i dyre domme for hos farvehandleren eller i byggemarkedet. Og så skal du påregne at afsætte mindst en uges fuldtids arbejde hvis du skal ordentligt i bund med dit malerarbejde.

Regner du antallet af mandetimer sammen med de direkte udgifter til udstyr og maling vil det hurtigt fremgå at det langt bedre kan betale sig at alliere dig med en dygtig maler. Til det formål kan du med fordel kontakte din lokale afdeling af det landsdækkende malerfirma Malerkanonen – læs mere på hjemmesiden Malerkanonen.dk.

More articles