Få assistance til det indvendige malerarbejde hos dit lokale malerfirma

05 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal din bolig friskes op indvendig? Så bør du kontakte dit lokale malerfirma for et godt tilbud på indvendigt malerarbejde.

Hvorfor ikke bare male selv?

Måske ønsker du af økonomiske årsager selv at udføre malerarbejdet i forbindelse med din renovering af boligen. Der er mange boligejere, som vælger at spare den professionelle maler bort og selv varetage denne opgave.

Du vil dog hurtigt indse at det langt bedre kan betale sig at hyre en dygtig maler frem for selv at male vægge, lofter og indvendigt træværk. For det første er det ikke nogen gratis omgang selv at male sit hus eller sin lejlighed indvendig – faktisk langt fra. Du skal på stor indkøb i dit lokale byggemarked. Og hvis du ikke allerede på forhånd er i besiddelse af pensler, ruller, spartler, forlængerskafter og en trappestige skal alt dette købes.

Der ud over skal du selv anskaffe diverse materialer som skal anvendes i forbindelse med malerarbejdet. Det drejer sig blandt andet om sandpapir, malertape, spartelmasse samt plastik og pap til afdækning af møbler og gulve. Og så må du endelig ikke glemme primer, grunder, lofthvidt, maling til væggene og træmaling til paneler, døre, skabslåger, vinduesrammer og så videre. Alt i alt ikke nogen billig affære.

For det andet kommer du hurtigt til at bruge rigtig mange timer på dit malerarbejde. Malerarbejde har det med at gribe om sig, og er sjældent gjort med blot at smøre noget maling ud over lofter og vægge. Selv hvis dine vægge er i en stand som tillader dig at male direkte på pudset skal de stadig slibes, vaskes og primes med Microdispers hvis malingen skal binde ordentligt og resultatet være smukt og langtids holdbart. Og de færreste vægge kan klare sig med blot eet lag maling.

Hvis du i stedet overlader malerarbejdet til Malerkanonen slipper du selv for besværet. Find dit lokale malerfirma på Malerkanonen.dk

More articles