En massagepistol kan udsende et uheldigt signal

26 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er bestemt intet galt i sådan en massagepistol!

Der er jo heller intet pinligt ved at eje sådan en, hvor man kan afhjælpe sig selv med lidt myoser, spændinger med videre i kroppen, eller man kan lade en anden om at bruge den på en.

Det kan man både lade gøre af en, der står en lidt nær, eller det kan gøres af en, man holder af, så det måske ender med at blive erotisk eller intimt.

Og det er lidt det, som vi vender tilbage til med sex.

For det er heller ikke pinligt at købe sådan en, om man gør det på nettet, eller man køber den i en butik, men om den er pakket ind eller ej, og man ikke kender til sådan en massagepistol, så kan den se ret uheldig ud.

Tag bare et kig her!

Tænk lige over, hvordan du præsenterer den pistol

Måske er du ikke enig med os, men vi tør godt sige, at mange andre vil have den frække opfattelse af, hvad du bærer rundt med.

Problemet er jo lidt, at du har en ren verdensopfattelse, eller også går du netop bare med tanke på, at du skal have dig en massagepistol, og så er den pakket ind og har form som noget andet, du ikke tænker over.

Måske tager du den frem offentligt og bruger den uden på tøjet, men selvom du synes, det ikke virker forkert, så kan det også komme til at se forkert ud for beskuerne.

Man kan let i vore dage komme til at krænke folk, så man skal måske holde den slags til at foregå derhjemme.

Så hvis man endelig skal have sig en massagepistol, som ret hurtigt kan komme til at ligne noget andet, så skal man måske foretage købet over nettet, så det trods alt kun er postbuddet, der tænker sit.

Flere Nyheder