Emaljering af badekar – gør det selv eller få professionel til det?

24 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

Hvis du gerne vil give dit badekar et nyt udseende, har du måske overvejet at få det emaljeret. Det er nemlig en langt billigere løsning for dig, end hvis du skal have et nyt. Særligt da det jo koster mange penge at få et nyt badekar sat til. 

Måske har du overvejet, at du bare selv kan emaljere badekarret. Du kan jo bare købe emaljen nede i byggemarkedet, og der findes masser af videoer på nettet, hvor du kan se, hvordan du skal gøre. 

Det er dog værd for dig at genoverveje den beslutning. Det kan nemlig være svært for dig at skabe et flot resultat, når du selv vil stå for emaljeringen. Derudover er det ikke sikkert, at du får et lige så holdbart resultat. Husk på, at eget på en overflade. 

Professionelt firma kan gøre det hurtigt og flot 

Inden du vælger at kaste dig ud i ny emalje badekar, bør du kigge nærmere på firmaet Emaljespecialisten. De har stor erfaring på området og kan derfor klare det hurtigt, flot og sikkert for dig. Det hele gør de, uden at det behøver at koste dig særlig mange penge. Det er altså en stor fordel for dig at gøre det på den måde. 

Før du bestemmer dig, skal du selvfølgelig have et tilbud på opgaven fra dem. På den måde kan du finde ud af, om det er noget for dig eller ej. Du kan eventuelt indhente tilbud fra flere bare for at være på den sikre side. 

Når du får tilbuddet fra Emaljespecialisten, vil du måske se, at det er dyrere, end hvis du selv gør det. Regner du din egen timeløn ind og det faktum, at emaljen måske ikke holder lige så længe, som hvis en professionel havde gjort det, vil du nok komme frem til, at der slet ikke er så mange penge at spare, som du måske tror. 

More articles