Efterlad ikke fadølsanlægget udenfor

18 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er egentlig ikke fordi, du ikke er god til at være ved det fadølsanlæg, så der ikke er nogle, der hugger øl, som de ikke må, eller der er alt for unge mennesker, der tiltusker sig at tappe øl af hanen eller hanerne.

Hvis du lige skal holde en pause fra anlægget, så er der altid en anden til at holde øje med det, om det så er en, der kan betjene det eller ej – og ellers er det nemt at lære ret hurtigt, hvis man nu skal være væk lidt længe fra det.

Men efter mange timer ved det fadølsanlæg, hvor man måske har stået op i mange timer bag det, så er man helt smadret, når det er slut med at betjene det.

Det kan så ende i en lille fest bagefter med de sidste øl, eller man har fået lidt at drikke løbende, så man slet ikke har overskud – eller forstand – på at pakke det anlæg væk senere.

fadølsanlæg

Man kan godt lige klare at gøre det lidt rent, men man orker ikke at køre det ind – men det skal man altså gøre!

Det fadølsanlæg skal bare ind hurtigst muligt!

Selvom du mener, at du har set på vejrudsigten, at det ikke skulle blive dårligt vejret i løbet af aftenen eller natten, så kan man aldrig vide sig sikker.

Desuden er der også fugten, som der sætter sig i løbet af natten og morgenen, og den kan potentielt ødelægge nogle af de vitale dele i sådan et anlæg.

Så er der også chancen for, at der er dyr og insekter, der gør utænkelige ting ved fadølsanlægget, som det ikke kan holde til.

Endelig er der også chancen for, at der er nogle, der render med det.

Så får anlægget ind, inden du går i seng, for du kommer næppe op i god tid og får det kørt ind.

More articles