Du kan selv reparere din iPhone 11 skærm

17 May 2022
Astrid Pedersen

editorial

Da iPhone 11 blev lanceret i 2019 markerede telefonen den trettende generation af den populære smartphone model. Apple har igennem de seneste to årtier været førende inden for netop dette marked, og præsenterede med iPhone 11 endnu en state of the art telefon som lagde god afstand til sine konkurrenter på markedet.

Mange af de kunder, som dengang anskaffede sig en iPhone 11, har stadig deres telefoner – og disse holder for de flestes vedkommende en fin og brugbar stand. Er du en af de tilfredse kunder, som i 2019 erhvervede dig en iPhone 11, er du sandsynligvis stadig glad for telefonen. Hvis denne fungerer som den skal, og opfylder dine behov til fulde, er der heller ikke nogen som helst grund til at købe en ny en af slagsen.

Hvad gør jeg hvis min iPhone 11 skærm smadrer?

Hvis du er så uheldig at tabe din telefon ned på et hårdt underlag kan du risikere at den bliver helt ubrugelig. Den flotte skærm er på én og samme tid telefonens styrke og store svaghed. Det betyder at du, hvis frontglasset splintres, ikke vil kunne bruge din telefon.

iphone 11 skærm

Du vil ikke kunne få adgang til de apps du skal bruge for at kunne få glæde af telefonen, og selv de mest basale funktioner vil rammes. Det er temmelig dyrt at få fikset telefonen på et autoriseret værksted. Og derfor kan det være fristende at investere i en ny model.

Udskift selv frontglasset på din iPhone 11

Den gode nyhed er at det faktisk ikke er nødvendigt at benytte et værksted. Du kan nemlig sagtens selv reparere din iPhone 11. Det er blot et spørgsmål om at benytte det rette værktøj og ditto materialer. Begge dele kan du finde hos Phone-Parts.dk.

Phone-Parts.dk er leveringsdygtig i repair kits til iPhones af alle modeller, inklusive iPhone 11. Du kan læse mere, og bestille dit repair kit online, på Phone-Parts.dk.

More articles