Disse typer af døre skal du vælge til de specifikke rum

06 September 2021
Steffen Hansen

Der findes et hav af forskellige døre med forskellige funktioner. Når du skal vælge døre til rummene i dit hus, er det derfor vigtigt at fastslå, hvilken funktion du ønsker at dørene skal have. Det kan for eksempel være en glasdør, hvis du ønsker, at man skal kunne se gangen indefra stuen og omvendt. Hvis du vil vide mere om, hvilke typer døre du kan vælge til de specifikke rum i dit hus, så læs med her. 

Til soveværelset

De fleste anser deres soveværelse for at være dét rum, hvor man har sit fulde privatliv. Derfor kan det for de fleste være en god ide at vælge en dør uden glas eller andet gennemsigtigt materiale, så udefrakommende ikke bare kan glo ind i soveværelset. 

Til badeværelset

Der kan være forskellige holdninger til, hvordan døren til badeværelset skal se ud. Nogle ønsker en helt lukket dør, hvor der ikke er glas eller vinduer i, mens andre godt kan lide, at der for eksempel er et koøje med sløret glas i, så man kan se om lyset er tændt, og badeværelset er optaget. 

Til stuen

Hvis du har en gang, der fører hen til stuen, kan det måske godt være for meget med en helt lukket dør. Her kan du også vælge en dør med flere glasruder, så rummene ikke bliver alt for adskilte, og der kan komme lidt lys ud i gangen. 

Hvis du har en terrasse udenfor stuen, så kan du eventuelt vælge en skydedør i glas, så du altid kan se, hvad der foregår ude på din terrasse. Det giver også et helt andet udtryk med en skydedør i stedet for en dør, der blot kan skubbes op og lukkes i. 

Lyder nogle af disse forslag som noget for dig, så kan vi anbefale at du klikker ind på https://klarvinduer.dk/dore og udforsker dine muligheder. 

More articles