Det bør du få styr på, når du skal flytte

25 October 2021
Steffen Petersen

editorial

Når man har besluttet sig for at flytte fra en lejebolig, så er der nogle ting man skal have styr på. Det er der, fordi man skal have ordnet nogle ting, så man kan få mest muligt tilbage i depositum. Vi har i dette indlæg samlet 3 ting, som vi mener du bør få styr på, hvis du skal flytte.

Skal dine gulve slibes

Først og fremmest, så er det væsentligt at finde ud af, om din udlejer påkræver at gulvene i boligen skal slibes. Er dette tilfældet, skan det være en god idé at høre ad, om man selv må få en pris fra et gulvfirma, da der ofte er penge at spare, hvis man selv må det. Når udlejeren bruger et gulvfirma, så er der en chance for, at de har en aftale, så de tager lidt ekstra for det.

Skal der males

Som udgangspunkt, så skal der altid males, når man skal fraflytte et lejemål. Der er dog nogle lejemål, hvor udlejeren vælger, at den næste der flytter ind blot kan stå for denne del. Derfor er det væsentligt, at du finder ud af om det er nødvendigt, at du får boligen malet, eller om udlejeren har en maler, som de foretrækker at bruge.

Kan du selv gøre stedet rent

Hvis du bor ved en streng udlejer, så er der en chance for, at du ikke kan gøre stedet rent nok selv. Her vil det være nødvendigt, at man gør brug af et rengøringsfirma, som kan stå for at gøre lejemålet rent. Ved at gøre brug af dette, så kan du sikre dig, at du har bevis for, at det er et professionelt firma der har stået for det. Derudover kan du sende udlejeren videre til firmaet, hvis der er nogle steder, hvor de mener der ikke er gjort godt nok rent.

More articles