Boller i Karry – nem og hurtig aftensmad ed stor velsmag

08 September 2021
Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at lave aftensmad fra bunden, og dermed ikke skulle købe dyr fast food eller færdigretter? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Lækker og nem aftensmad med boller i karry

Det er faktisk ingen sag selv at lave familiens aftensmad. Tilberedningen behøver ikke at tage en evighed, og du behøver heller ikke at bruge en mindre formue på indkøb.

Det er lettere at tilberede en billigt, hurtigt og på samme tid sundt og næringsrigt aftensmåltid end man måske skulle tro. Og alle skal nok blive mætte.

Du kan for eksempel præsentere familien for den danske klassiker boller i karry. Boller i karry er en af de retter som er blevet til i et samspil mellem det traditionelle danske køkken og så den kogekunst som vi i forrige århundrede begyndte at importere fra fjerne egne.

I Danmark har vi en lang tradition for at tage retter fra mere eksotiske himmelstrøg til sig og gøre dem til vore helt egne. Det gælder for eksempel spaghetti bolognese fra Italien, Chili Con Carne fra Sydamerika, og så de mange karry retter som henter inspiration fra det fjerne Østen.

Selv om det blandingskrydderi vi kender som karry, og som kan købes på pulverform i supermarkedet, nærmest intet har at gøre med en indisk eller thailandsk curry, vækker den rige aroma dog stadig associationer til det asiatiske cuisine. Og netop de aromatiske krydderier giver sammen med den lækre flødesovs, de bløde svinekøds boller og de duftende basmati ris gør boller i karry til det perfekte familie måltid.

Find den bedste opskrift på boller i karry online

Du behøver ikke at skulle i mange butikker for at finde ingredienser til boller i karry. Og det er nemt at fremstille boller i karry hvis du følger den gode opskrift på dk-kogebogen.dk

More articles