Billige kvalitetsdøre

22 April 2021
Tina Høy

Trænger du til nye døre, eller skal have sat døre i et nybygget hus? Døre betyder mere for boligens udseende, end vi lige tænker over, og de har selvfølgelig også en praktisk funktion, så de skal fungere godt.

Hvis teenageren larmer bag sin dør, er det vigtigt, at døren er så tæt som muligt. Terrassedøren skal derimod lukke lyset ind, hvorimod der er andre krav til hoveddøren.

Inspiration og hjælp til nye døre

Klarvinduer laver ikke kun vinduer, men også døre, og de har 50 års erfaring i branchen. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal have, kan de assistere med både inspiration, bestilling og opmåling. Nye døre hos Klarvinduer betyder rigtig god kvalitet for pengene, og der er 10 års garanti på dørene. Samtidigt kan du få information om produktion, så du ved, hvordan dørene er lavet – og af hvem – og så miljørigtigt som muligt. 

Hvis du leder efter en billig facade- eller terrassedør, er Klarvinduer det rette sted, da materialet er holdbart, og der er sørget for sikkerheden. På deres hjemmeside kan du finde inspiration til en personlig fordør, der gør noget godt for dit hus. 

Du kan finde en billig dør, både som massiv eller fyldningsdør på mål, træ- eller aludøre:

Facadedør
Terrassedør
Bryggersdør
Entredør
Dør med glasruder
Udhusdør

Det, Klarvinduer kan, er at tilbyde billige døre i god kvalitet, og de får gode anmeldelser. Når du fx vælger hoveddør, skal du tænke på sikkerhed og udseende, dels pga. indbrud, dels pga. at hoveddøren er det første, man møder i dit hus.

Få leveret en af de 96 variationer

Det er godt at have målt op, inden du søger efter døre. Du kan købe online og få leveret hjem til dig selv. Klarvinduer har 6 typer døre og 96 variationer, så du kan godt finde en, der passer lige til dit hjem. Det er massive døre, der er lavet efter traditionelt dansk design.

More articles