Bevar din iPhone X intakt med et iPhone X cover

28 juni 2018
Astrid Pedersen
Bevar din iPhone X intakt med et iPhone X cover

Er du blandt de iPhone entusiaster, som har investeret i den nye iPhone X – så er du helt sikkert interesseret i at passe rigtig godt på den. Iphone X er en utroligt avanceret smart phone, som gør brug af den nyeste teknologi for at bringe dig den bedste bruger oplevelse. Den er slank, smuk, og meget imponerende – nærmest futuristisk – i sit udtryk. Den ultra følsomme skærm adlyder dit mindste vink, og hastigheden er ganske uovertruffen. Dette er selvfølgelig én af grundene til, at en iPhone X ikke er noget helt billigt bekendtskab. Og det bliver kun mere omkostningsfuldt, hvis uheldet er ude, og din nye iPhone X må tage en tur i asfalten eller på badeværelsesgulvet.

Maksimal beskyttelse til iPhone X med et iPhone X cover

Du er selvfølgelig interesseret i at beskytte såvel din mart phones smukke ydre som den skrøbelige elektronik, som muliggør telefonsamtaler, afspilning af musik samt foto- og video optagelser. Derfor er det en god idé at investere de få hundrede kroner, et robust iPhone X cover koster. Og du behøver ikke at være bange for, at et cover til din iPhone X vil stjæle telefonens slanke look, og få den til at se klodset ud. De nyere generationer af mobil covers er særligt tilpasset de mærker og modeller, de skal beskytte – og faktisk er de så slanke og diskrete, at man dårligt lægger mærke til, at din iPhone X er iklædt et cover.

iPhone X cover og beskyttelsesfilm – sikring mod ridser og skrammer

Hvis du tilmed ønsker at beskytte din iPhone X mod ridser i det lækre display, kan du købe beskyttelsesfilm, som monteres foran på telefonen. Dette sikrer, at det smukke og følsomme display bevares intakt, også selv om din iPhone X ligger i tasken sammen med dine nøgler. Se hele udvalget af flotte iPhone X covers på https://lux-case.dk/iphone-x-covers.html 

Flere nyheder