Behandling af angst – når du vil have dit liv tilbage

17 October 2019
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du lider af angst, lider du nok samtidig af en frygt for angsten. Det er som oftest denne frygt, som er mest invaliderende – ikke angsten i sig selv. Visse former for angst, for eksempel den særdeles udbredte angst lidelse panikangst, rammer uden varsel eller anledning – som et lyn fra en klar og skyfri himmel. Selv om et angst anfald ikke er farligt i sig selv, vil en person, som lider af panikangst, bruge megen energi på at bekymre sig om, hvor og hvornår det næste anfald mon rammer. Og der for er det vigtigt at få behandlet sin angst, inden den overtager herredømmet over éns tilværelse.

Hvor finder jeg den bedste behandling af angst?

Hos psykoterapeut og angst ekspert Kim Liljehult er du i trygge professionelle hænder, når du søger behandling for din angst. Et angst behandlings forløb hos Kim Liljehult består i en rækker sessioner, hvor du gennem psykoterapeutiske metoder lærer angsten at kende.

Det at blive bekendt med – og bevidst om – angstens mekanismer og anatomi er dit vigtigste våben i kampen mod angsten. Når du opnår en erkendelse af, hvad angsten virkelig er, vil den nemlig i din bevidsthed blive mindre farlig og samtidig mindre dominerende i dit liv.

Mange angst behandlere benytter medicin som behandling af angst, men angst dæmpende medicin fjerner kun symptomerne. Så snart man holder op med at tage medicinen, vil angsten vende tilbage igen med samme – eller endnu større – styrke og voldsomhed. Hos Kim Liljehult lærer du selv at håndtere din angst, som jo i bund og grund er en del af dig. Med en effektiv angst behandling får du redskaberne og ressourcerne til at fremhæve andre, mere formålstjenlige, dele af din personlighed, som kan hjælpe dig til at overkomme angsten, når den stikker sit grimme fjæs frem.

Du kan læse mere om behandling af angst hos Kim Liljehult på angstekspert.dk

More articles