Behandling af angst hos specialiseret psykoterapeut

17 October 2019
Astrid Pedersen

editorial

Der findes i Danmark hundrede tusind vis af mennesker, som hver eneste dag kæmper med angst. Angst kommer i flere forskellige kategorier, som groft deles op i generaliseret angst, panikangst, enkeltfobier (for eksempel angst for højder eller edderkopper) og social angst. Dette er de mest udbredte måder, hvorpå angst kommer til udtryk – i varierende sværheder, og ofte i kombination med hverandre.

Angsten har lige så mange forskellige manifestationer, som der findes angst ramte mennesker. Angst er en lidelse, som udtrykker sig utroligt individuelt, og opleves 100% subjektivt. Derfor er det ikke anbefalelsesværdigt at behandle angst ud fra en one size fits all model. En effektiv angst behandling tager udgangspunkt i det enkelte menneske, med alt hvad dette indebærer af personlig beretning og egne oplevelser.

I en angst behandling er det vigtigt at inddrage den angst ramtes livsverden og individuelle historik, således at behandlingen tilpasses netop det menneske, der er ramt af en angst lidelse. Og derfor er det vigtigt, at du opsøger en professionel behandler, når du ønsker hjælp i forbindelse med angst. Dette kan for eksempel være en uddannet psykoterapeut med speciale inden for angst behandling.

Få den rette behandling af angst hos psykoterapeut og angst specialist

Kim Liljehult har igennem det meste af sit liv lidt af angst, og har således førstehånds kendskab til den frygtelige – og til tider invaliderende – psykiske lidelse. I kombination med hans professionelle virke som psykoterapeut, gør hans egne oplevelser med angsten ham til en forstående og empatisk behandler, som kender vigtigheden af at være lydhør over for sine patienter. Kim Liljehult har en utroligt høj succes rate, når det handler om at hjælpe angst patienter til at overkomme deres angst, og dermed forhindre denne i at få overtaget i tilværelsen.

Du kan læse mere om psykoterapeut Kim Liljehult og angst behandling på angstekspert.dk

More articles