Begynd i god tid at planlægge firmajulegaver

28 November 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er klart, at der er mange ting, som man skal have styr på i et firma, og specielt op til juletid, er der mange handler med videre, som man gerne vil have lukket, så der ikke er løse ender, man skal samle op, når personalet kommer tilbage efter juleferie.

Så når julen begynder at nærme sig, og man får mere ro på, så kommer man som chef måske i tanke om, at man da gerne vil give de ansatte en julebonus i form af en firmajulegave til dem alle.

Men julen banker på døren, og du havde til at starte med tænkt dig, at det skulle være en personligt gave til hver ansat, da der ikke er så mange ansatte, men der er stadig en del.

For du vil gerne vise, at du kender hver enkelt og sætter personligt pris på dem.

Men nu er der bare ikke rigtig tid til at planlægge den slags, og måske vil det også tage for lang tid at skaffe alle de personlige gaver – og de kan også være udsolgte for denne sæson?

image

Tænk på firmajulegaver i god tid forud

Hvis man ikke lige selv har den store tid til den opgave, så kan man sætte en anden til at være hovedansvarlig for den opgave, hvor man så selv som chef er indover at godkende købet, så der er råd til det i budgettet med videre.

For det kan jo være, man har en mellemleder, som der kender til https://julefabrikken.dk/ og ved, at det er her, man finder de gode firmajulegaver til de ansatte, om de skal være ens eller forskellige.

Så hvis man har lavet den fejl at begynde for sent det ene år, så skal man begynde at tænke på det i god tid året efter, så man kan være ude i god tid og sikre sig de gode firmajulegaver.

More articles