3 ting ud skal medregne i renoveringsbudgettet

25 January 2022
Steffen Pedersen

Når man skal renovere sit hjem, så er det vigtigt, at man laver et budget inden man begynder. Det er det, for at man er sikker på, at man har råd til alle materialer og arbejdskraft, men også så man ikke køber ting, som man ikke burde. Der er dog 3 ting, som vi vil lægge ekstra vægt på, at man skal medregne i budgettet, da der findes et væld af forskellige varianter af dem, og priserne varierer utrolig meget.

Døre

Det lyder måske mærkeligt, at vi vil lægge stor vægt på, at man skal medregne prisen på døre i sit budget, når man skal lægge et renoveringsbudget. Dette skyldes, at døre kan variere fra et par hundrede kroner pr. stk. til flere tusinde. Derfor er det en god idé at undersøge hvor mange penge man vil afsætte til dem, og derefter se om man kan få de ønskede døre.

Find et stort udvalg af døre høs klarvinduer.no.

image

Gulv

Man skal typisk bruge mere gulv end man lige regner med, derfor er det en god idé at medregne det i budgetterne, når man skal lave disse. Gulve kan hurtigt rende op i mange tusinde kroner, hvis man ikke tænker over hvilke materialer man køber, og hvis man ikke har bestemt hvor meget man vil bruge på det fra start. Skal man eksempelvis have massive trægulve, så vil det være dyre end lamelgulve.

Vinduer

Vinduer er generelt et område man skal overveje meget, da der er mange ting der kan gå galt her. Man kan bestille dem hjem i forkerte størrelser, med de forkerte funktioner eller endda i den forkerte farve. Det der gør det farligt med vinduer er, at man typisk ikke kan sende dem tilbage, medmindre det er standardmål. Mange huse i dag bruger ikke standardmål, hvorfor det er et sted man skal lægge budget og måle korrekt op.

More articles