3 ting du skal have gjort, når du flytter fra et lejemål

25 October 2021
Steffen Petersen

editorial

Når man flytter fra en lejlighed eller et hus, som man har lejet, så er der nogle ting man skal have ordnet efterfølgende. Dette skyldes, at lejemålet skal klargøres til den næste lejer, som ønsker at bo der. I dette indlæg kommer vi ind på 3 af de ting, som du skal have ordnet i lejemålet, når du flytter derfra.

Du skal have ordnet gulve

En af de vigtigste ting, som der skal gøres, når man fraflytter et lejemål. Det er, at man skal have ordnet gulvene i boligen. Det kan eksempelvis være, at du skal have slebet trægulvene, så de står som nye, inden den nye lejer flytter ind. Hvis det er gulvtæpper eller lignende, så skal de højst sandsynligt skiftes, eller blot støvsuges grundigt, alt afhængigt af hvor skidt de står til.

Der skal males

Udover at få ordnet gulve, så er det væsentligt, at der bliver malet i boligen. Dette skyldes, at ny maling kan gøre meget ved et rum. Faktisk, så kan det at få malet vægge og loft gøre, at man føler at boligen næsten er nyistandsat. Når du skal have malet din bolig, så er det vigtigt, at du finder en maler som vil gøre det til en god pris. Dette er vigtigt, da man hurtigt kan blive snydt, hvis man bare tager den første og den bedste man finder.

Du skal have gjort rent

Udover at få renoveret boligen, så den er klar til den næste lejer, så skal du sørge for, at den er rengjort. Det kan du enten selv begive dig ud i, eller du kan hyre et professionelt firma, som med garanti kan gøre boligen så ren som den skal være ved overlevering. Hvis du hyrer en professionel, så kan du også smide skylden på dem, hvis den ikke lever op til forventningerne.

More articles